خبرنگاری که دوباره کت وشلوار پوشید | نگاهی به فصل دوم برنامه «برمودا» کامران نجف‌زاده شب‌های پرمخاطب نمایش با تکنولوژی | درباره نخستین رویداد ملی «نورنما» در مشهد آمار فروش سینمای ایران در نوروز ۱۴۰۴ چشم ابر گریان شد، روی باغ خندان | وصف فروردین در شعر شاعران سبک خراسانی مروری بر مهم‌ترین حاشیه‌های پلتفرم‌ها در سال ۱۴۰۳ سریال «سبزواره» نخستین کمدی ورزشی تلویزیون، در مسیر تولید برنامه کنسرت‌های فروردین ۱۴۰۴+ جزئیات نیما کرمی و دو نقطه؛ احیای ادبیات فارسی با زبان امروزی مهلت ارسال آثار به سیزدهمین جشنواره مد و لباس فجر تمدید شد فیلم کوتاه «بی‌گناه» به جشنواره بین‌المللی آمریکا راه یافت قسمت‌های جدید «پت و مت» ساخته می‌شود + فیلم مستند بالی برای پرواز، پژواک عملیات اچ ۳ و پیام روشنی برای پایگاه نظامی دیه‌گو گارسیا آمریکا امشب، خلاصه قسمت‌های سریال پایتخت ۷ را ببینید جدول پخش فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون اعلام شد (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) حسین قلی‌زاده، هنرمند مجسمه‌ساز، درگذشت انتقاد به زبان کمدی و با عرض معذرت دانلود قسمت یازدهم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم بهترین سریال ۲۰۲۴ از منظر منتقدان از فردا روی آنتن است مروری بر کارنامه بازیگرانی که در سال گذشته رکورد زدند | پرکارترین بازیگر زن سینمای ۱۴۰۳ کیست؟
سرخط خبرها

خلوت‌ترین روز سینمایی کشور طی ۱۵ ماه اخیر| صندلی‌های خالی دیروز (شنبه ۷ آبان ماه) به چشم آمد

  • کد خبر: ۱۳۲۱۳۳
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۹:۳۳
خلوت‌ترین روز سینمایی کشور طی ۱۵ ماه اخیر| صندلی‌های خالی دیروز (شنبه ۷ آبان ماه) به چشم آمد
سینما‌های کشور دیروز شنبه ۷ آبان ماه یکی از کم تماشاگرترین روز‌های خود را تجربه کرد و صندلی‌های خالی بیش از پیش به چشم آمد.

به گزارش شهرآرانیوز، سینماهای سراسر کشور، برای دیروز شنبه ۷ آبان‌ماه، تنها ۶۴۰۰ مخاطب داشتند که این آمار، خلوت‌ترین روز سینمایی کشور را طی ۱۵ ماه اخیر رقم زد. این تعداد مخاطب، ۱۹۶ میلیون تومان برای گیشه سینماها محقق کردند.

پیش از این، خلوت‌ترین روز سینمایی کشور، شنبه؛ ۱۶مهرماه امسال بود که سینماها، ۷۴۰۰ نفر مخاطب داشتند.

در علت وقوع چنین رکود عجیبی، می‌توان به ۲ عامل مهم اشاره کرد: نخست، فراخوان‌های عجیبی است که برای روزهای شنبه منتشر شده و سبب می‌شود تا نخستین روز هفته، که به خودی خود، خلوت‌ترین روز سینمایی کشور است، لطمات بسیاری از این فراخوان‌ها برده و یک رکود عجیب را تجربه کند.

این فراخوان‌های شنبه سبب شده تا میانگین تعداد مخاطبان روز شنبه که همواره مابین ۳۰ تا ۴۰ هزار نفر بود، پس از اغتشاشات، به ۷ الی ۱۱ هزار نفر تقلیل پیدا کند که حالا در رکودی عجیب‌تر، کف میزان مخاطبان، به ۶۴۰۰ نفر کاهش پیدا کرده است.

نکته مهم دیگر نیز به کهنه شدن ناوگان سینمایی کشور مربوط است. ناوگانی که فیلم‌هایی از فروردین، اردیبهشت و نیمه نخست تابستان را شامل شده و دیگر توانی برای جذب بیشتر مخاطب ندارند.

این رکود در شرایطی رخ داده که عموما، یک فیلم در روز شنبه ۶۴۰۰ مخاطب داشت؛ حال آن‌که بیشترین تعداد مخاطب برای فیلم روز گذشته، ۱۷۵۰ نفر برای پسر دلفینی بود.

حالا اما قرار است از روز سه‌شنبه، کمدی طبقه یک‌ونیم به روی پرده رفته و از چهارشنبه نیز ۲ فیلم لوپتو و بیرو، نمایش خود را در سینماهای کشور آغاز کنند. اکران‌هایی جدید که اگرچه انتظارهای بیشتری نسبت به انتخاب فیلم‌های پرمخاطب‌تر از آن می‌رفت اما در شرایط کنونی، همین اکران جدید را باید به چشم یک غنیمت نگاه کرد که می‌تواند تاثیرات ولو حداقلی بر آمار مخاطبان سینما بگذارد.

سینماها هم‌اکنون در شرایطی به سر می‌برند که طی آن، سانس‌های بسیاری در طول یک روز، از سوی پردیس‌های بزرگ سینمایی به دلیل به حد نصاب نرسیدن، کنسل می‌شوند و این شرایط، تاکنون در روزگار پس از کرونا که ۱۵ ماه اخیر را شامل می‌شود، دیده نشده است.

ایرنا امیدوار است صاحبان آثار پرمخاطب، بر مبنای حس وظیفه‌شناسی، در شرایط کنونی، به کمک سینما آمده و با نمایش فیلم خود، به رونق نسبی سینماها کمک کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->